Du befindest dich auf einer für Suchmaschinen optimierten Archive-Page!
Check diesen Beitrag auf unserer richtiger Page in schönem Design unter : Cubase 1. Hilfe


hobgoblin
10.08.2005, 16:30
ech ha weder mol kei ton meh. ha wele met em remixbattle-track schaffe;
ha of de einte audiospur s'accapella gha ond of de andere hani welle en bassline ispele, domerwiis hanech vom accapella nüd meh ghört wonech met em bass agfange ha. eregendöber en idee wiemer das cha behebe?

Knight
10.08.2005, 16:33
s'git unendlich möglichkeite e spur stumm z'schalte.

ischs vilicht möglich e chli spezifischer z'si was istellige, vorherigi aktione betrifft und so?

suscht wänns eiiifach so ufhgört hät würdi ifach mal neustarte, nützt oft. ;)

hobgoblin
10.08.2005, 16:39
Original geschrieben von Knight
s'git unendlich möglichkeite e spur stumm z'schalte.

ischs vilicht möglich e chli spezifischer z'si was istellige, vorherigi aktione betrifft und so?

suscht wänns eiiifach so ufhgört hät würdi ifach mal neustarte, nützt oft. ;)
neu starte hed nor chorzfrestig öbis brocht, esch chorz gange denn weder s'gliche problem
aktione: neues projekt-> audiospur hinzufügen-> accapella in pool importiere-> accapella id audiospur-> neue audiospur(für bass)-> click ischalte-> play(accapella hörbar)-> auf den tasten hämmern(für bass)--> KEIN TON VOM ACCAPELLA

jus
10.08.2005, 16:58
rückfrage:

weles cubase häsch?

isch d'Acapella-spur no scharf, bzw. aktiv? (chunt aber glaubs nöd so druf ah...)

häsch im routing alles checked? (feedback-loop?!?)

susch giz nur eis: alles usem fenster schmeisse und ine bank go schaffe gah :-)!!!

greetings

hobgoblin
10.08.2005, 17:11
-sx2

-wiso söll s'accapella scharf si?! wot jo de bass ufnäh

-was esch en feedbackloop?


okay has problem grad etz usegfonde: die ganze spur istellige send total veränderet gse(pan,volume,etc) kei ahnig wie das gange esch

aber was en feedbackloop esch woti glich no wöse

jus
10.08.2005, 17:19
wämer z.b. bi de audiospur 1 mit iigang 1 uufnimmt, dänn das signal uf uusgang 1 routet und dänn dä uusgang 1 wieder zrugg uf iigang 1 nimmt >>> peeeeeeeeeeeeeeeeeep!!!!!!!! es git x-möglichkeite vo somne feedback! isch mir ma anre prüefig passiert... zimli peinlich gsi und grad 15% abzug :-(!!!

hoff, es isch bizli klarer... isch no schwierig so züügs in wort z'fasse.

hobgoblin
10.08.2005, 17:41
alles klar. s'gliche wie wemmer s'mikro id boxe hebt

hobgoblin
12.08.2005, 02:35
Original geschrieben von hobgoblin
[okay has problem grad etz usegfonde: die ganze spur istellige send total veränderet gse(pan,volume,etc) kei ahnig wie das gange esch


ha etz ändlech de grond gfonde för die verstellt istellige: wenech presets ofem keyboard wächsle, denn verstellts mer d'istellige vo de 1. spur. Lösigsvorschläg? midikabel uszieh? oder geds öbis eleganters?