Du befindest dich auf einer für Suchmaschinen optimierten Archive-Page!
Check diesen Beitrag auf unserer richtiger Page in schönem Design unter : Eeeegal isches - merk der de Name!! pfui


Fletsch
19.09.2005, 18:13
Das gaht mer langsam aber sicher uf de Sack!

So chaufi das Album sicher nöd...huere penetrant :rolleyes:

Wer ghörts au? die heiligi Stimm us em Jehnsiits? haha

$Langstrass$
19.09.2005, 18:16
ja schoo..steven isch mer scheiss egall :p ab ds geschnure strest ja würkli:rolleyes:

don_domi
19.09.2005, 18:36
jo mir gohts au bööööööööööös uf de sack!!
bitte ENTLI abschalte

3141
19.09.2005, 18:37
dihei grhöris au, da im gschäft zum glück nöd........

.....aber egal.... :D

subtile
19.09.2005, 18:42
ehm ich bi mit firefox am start... drum ghöris glaub nid...

aber ebe wie gseit- steven? egal!

:o

Cyclone
19.09.2005, 19:16
gester abig häts mi au fast zur wiisgluet bracht. han aber firefox. hüt nonig ghört

steven.egal
19.09.2005, 19:23
was ghöred ihr wo ich nid ghöre?

hobgoblin
19.09.2005, 19:25
d'cd esch guet

de scheiss närvt mech aber au wie blöd

T-MOE
19.09.2005, 19:33
wend uf d'sitä chunsch oder es thema aklicksch chunt immer sone pop up fenschter. und wenn dis chunt den ghörtme immerna wiäd seisch "merk der dä name" oder sowas und da goht mit dä zyt recht uf dä sack :)

mQ_2Bn
19.09.2005, 19:40
Original geschrieben von steven.egal
was ghöred ihr wo ich nid ghöre?

dini schäisswärbig hie uf aightgenossen.... hesch jiz de gli es paar russe vor dr tür wen das nit ufhört... närvt tödlech

Aurel
19.09.2005, 19:44
Original geschrieben von mQ_2Bn
dini schäisswärbig hie uf aightgenossen.... hesch jiz de gli es paar russe vor dr tür wen das nit ufhört... närvt tödlech

calm down, der steven wird wohl am wenigsten was dafür können.

3141
19.09.2005, 20:38
Original geschrieben von Aurel
calm down, der steven wird wohl am wenigsten was dafür können.

truurig wännr nöd mal weiss, was i sim Name passiert :brille:

reezer
19.09.2005, 20:54
schon lustig, dass immer wieder die gleichen probleme damit haben, obwohl ich es euch schon x-mal erklärt habe...


für IE:
cookies einschalten - wer cookies von aight-genossen.ch, aightgenossen.ch und / oder allen anderen alias domains aktzeptiert erhält pro domain jedes pop up nur einmal am tag!!!

für Firefox:
keine popup weil standart mässig die layer-funktion nicht unterstützt wird

opera:
such dir einen anständigen browser von der konkurrenz

neben bei...
- steven egal popup kam heut eh zum letzten mal - total war es an vier tagen online --> werdet ihr wohl überleben

- das sound im popup drin ist, war nicht das ziel, ist und bleibt eine ausnahme! sorry an dieser stelle!

steven.egal
19.09.2005, 20:59
das isch min pop up banner... hed halt en merk der de name steez dinne... und das ghört mer halt... ich persönlich ha dehei kei pop ups und gsehs oder ghörs au nid, weder bi miim banner, no bi banners vo anderne lüüt...

wenner scho so heftig am start sind im internet... denn sötted ihr doch am beschte wüsse wie mer so züüg cha umgoh?!? sprich z.b firefox, blockers etc...

ah jo no was... schriebed doch in richtige "ich hasse de STEVEN EGAL" --- ok? thread (http://www.aightgenossen.ch/forum/showthread.php?s=&postid=361255)

es gid nume no eis für mich, polarisiere... dreih s'spiel um für haterz und vo a si liebe...
ich cha ohni üüch sii... aber ihr nid ohni mich!

steven.egal
19.09.2005, 21:04
merci reezer


Original geschrieben von reezer
schon lustig, dass immer wieder die gleichen probleme damit haben, obwohl ich es euch schon x-mal erklärt habe...


für IE:
cookies einschalten - wer cookies von aight-genossen.ch, aightgenossen.ch und / oder allen anderen alias domains aktzeptiert erhält pro domain jedes pop up nur einmal am tag!!!

für Firefox:
keine popup weil standart mässig die layer-funktion nicht unterstützt wird

opera:
such dir einen anständigen browser von der konkurrenz

neben bei...
- steven egal popup kam heut eh zum letzten mal - total war es an vier tagen online --> werdet ihr wohl überleben

- das sound im popup drin ist, war nicht das ziel, ist und bleibt eine ausnahme! sorry an dieser stelle!

$Langstrass$
19.09.2005, 21:06
:brille:

Stylebock
19.09.2005, 21:08
Original geschrieben von reezer

für Firefox:
keine popup weil standart mässig die layer-funktion nicht unterstützt wird


hier problem auch mit firefox!

sly saloon
19.09.2005, 21:36
han no nüt ghört bis jetzt...

han pop up blockerz hoch 17

de steven losi defür am 30 september im la luna im vorprogramm vom spoo und def cut a

hrhr:cool:

reezer
19.09.2005, 21:42
Original geschrieben von Stylebock
hier problem auch mit firefox!

was genau verstehst du unter "problem"?

wird popup angezeigt? mehrmals am tag?

Stylebock
19.09.2005, 21:47
Original geschrieben von reezer
was genau verstehst du unter "problem"?

wird popup angezeigt? mehrmals am tag?

jedesmol bim ufstarta vum firefox kunnt

- egal isch es, merk dr dä name

dabii hani d cd jo scho :p


ps...check pm / redaktionsboard...

reezer
19.09.2005, 21:50
Original geschrieben von Stylebock
[B]jedesmol bim ufstarta vum firefox kunnt

- egal isch es, merk dr dä name

dabii hani d cd jo scho :p


aber das popup selbst wird nicht angzeigt?!? nur der sound?

schräg...

PSKZ
19.09.2005, 22:02
Original geschrieben von reezer
aber das popup selbst wird nicht angzeigt?!? nur der sound?

schräg...

woni jetz grad zum antworte klickt ha isch aunur de sound cho, aber keis pop up...

PSKZ
19.09.2005, 22:04
jetz schowieder....

reezer
19.09.2005, 22:18
so, habe jetzt auch noch kurz getestet mit dem firefox...

auf den ersten blick sieht es wie folgt aus:

- wenn man cookies einschaltet beim firefox, dann ist es genau gleich wie beim IE - sound kommt nur einmal.
--> wieso das ihr keine cookies einschaltet verstehe ich nicht

- ich habe irgendwie das gefühlt, dass firefox ein bug hat und keine layer anzeigen kann. das ist gar keine funktion dass er die popups blockt, sondern er ist effektiv nicht fähig layers darzustellen. er checkt zwar das ein layer da ist und übernimmt den sound vom layer, aber er kann ihn nicht anzeigen
--> und für alle firefox fans: nein, ich will euren browser nicht dissen. bin mir auch nicht sicher ob meine vermutung stimmt. einfach so auf den ersten blick macht es bisschen diesen eindruck

sly saloon
19.09.2005, 22:21
Original geschrieben von reezer
so, habe jetzt auch noch kurz getestet mit dem firefox...

auf den ersten blick sieht es wie folgt aus:

- wenn man cookies einschaltet beim firefox, dann ist es genau gleich wie beim IE - sound kommt nur einmal.
--> wieso das ihr keine cookies einschaltet verstehe ich nicht

- ich habe irgendwie das gefühlt, dass firefox ein bug hat und keine layer anzeigen kann. das ist gar keine funktion dass er die popups blockt, sondern er ist effektiv nicht fähig layers darzustellen. er checkt zwar das ein layer da ist und übernimmt den sound vom layer, aber er kann ihn nicht anzeigen
--> und für alle firefox fans: nein, ich will euren browser nicht dissen. bin mir auch nicht sicher ob meine vermutung stimmt. einfach so auf den ersten blick macht es bisschen diesen eindruck

also ich bin au mitem füürfux underwegs. han alles blockt was z blocke git und bis jetzt nie was ghört...bis uf vorher eimal...evtl grad doo wo dus checkt hesch, reezer...

reezer
19.09.2005, 22:34
Original geschrieben von sly saloon
also ich bin au mitem füürfux underwegs. han alles blockt was z blocke git und bis jetzt nie was ghört...bis uf vorher eimal...evtl grad doo wo dus checkt hesch, reezer...

denke nicht, nein. denn ich habe nichts getestet das ihr hätte merken sollen - ich selbst habe lediglich mal nicht meinen standar browser genutzt. du hast einfach cookies eingeschaltet und es kommt deshalb nur einmal - ganz einfach.

Stylebock
19.09.2005, 23:13
Original geschrieben von reezer
denke nicht, nein. denn ich habe nichts getestet das ihr hätte merken sollen - ich selbst habe lediglich mal nicht meinen standar browser genutzt. du hast einfach cookies eingeschaltet und es kommt deshalb nur einmal - ganz einfach.

scheiss cookies!

was isch mit inti?

Fletsch
20.09.2005, 10:39
jo sorry dasi wieder es rpblem han mit dem!:D

Ich han Firefoxx und cookies aktiviert. Es Popup han ich nie gseh. Aber bi jedem neue Siiteufbau uf Aight isch das soundfile abgspielt worde.

Oke s isch e chlinikeit...aber s hät mi glich gnervt. hehe

Nüt für unguet.

I.C.S.
21.09.2005, 16:18
ich surfe da mitem safari umenander (mac) cookis etc. aktiviert, aber das verdammte scheiss popup nervt!!! chund öpe 10x am tag, uf einisch isches wider da.. :o


für wa isch de scheiss überhaupt guet? klickt doch eh gad jede weg..

Kareen
21.09.2005, 16:30
Hmm, scho komisch..

Ich surfe mit IE 6 dur d Wält, ha cookies iigschalte und trotzdem han ich no nie de Steven egal ghört zu mir spräche..

Kälner
21.09.2005, 16:31
Original geschrieben von I.C.S.
ich surfe da mitem safari umenander (mac) cookis etc. aktiviert, aber das verdammte scheiss popup nervt!!! chund öpe 10x am tag, uf einisch isches wider da.. :o


für wa isch de scheiss überhaupt guet? klickt doch eh gad jede weg..

für was isch dwerbig während eme film guet??:D zum andersch fröge...hehe
isch halt so de neu trend im internet mit dene werbe pop-ups:rolleyes:

subtile
21.09.2005, 16:36
Ziehn euch firefox mit Adblock und Flashblock... denn sehnn und ghäreder überhaupt nüt me närvigs...

mi balke obe bestoht nur usem aightgenossen logo, nochher isch rot, nix mehr banner
:)

sly saloon
21.09.2005, 16:38
Original geschrieben von subtile
Ziehn euch firefox mit Adblock und Flashblock... denn sehnn und ghäreder überhaupt nüt me närvigs...

mi balke obe bestoht nur usem aightgenossen logo, nochher isch rot, nix mehr banner
:)

denn gsehsch jo gar kei konsumente informatione, hesch kei kaufareiz!

:rolleyes: woher weisch denn was chaufe?:rolleyes:

flo1
21.09.2005, 16:52
Original geschrieben von reezer

--> und für alle firefox fans: nein, ich will euren browser nicht dissen. bin mir auch nicht sicher ob meine vermutung stimmt. einfach so auf den ersten blick macht es bisschen diesen eindruck

Es gibt ja Layer und Layer... Fakt ist, dass die 1.5er Beta die Aightgenossen-Layer jetzt anzeigt. Ziemlich nervig. Es kann für mich nicht der Sinn sein, dass alle ihre Webseiten so zupappen und ich als User fast keine Wahl habe, als mit Adblock etc aufzufahren. Das ist wirklich schade.

Ich habe Cookies eingeschaltet, das seh ich nur schon daran, dass mein Login bleibt wenn ich mal wieder komme. Und ich seh es und weiss es. Aber gestern hat mich Steven Egal zigmal angegrinst. Heute erst ein Mal am morgen glaube ich. Aber den Namen vergess ich nicht mehr.

Von der Werbung her würde ich bei Heise oder Slashdot orientieren: schon an der Grenze, aber bestimmt keine Popups (oder Layers, oder eben Layers). Dazu hab ich wirklich keine Lust.

Kälner
21.09.2005, 16:56
Original geschrieben von flo1
Es gibt ja Layer und Layer... Fakt ist, dass die 1.5er Beta die Aightgenossen-Layer jetzt anzeigt. Ziemlich nervig. Es kann für mich nicht der Sinn sein, dass alle ihre Webseiten so zupappen und ich als User fast keine Wahl habe, als mit Adblock etc aufzufahren. Das ist wirklich schade.

Ich habe Cookies eingeschaltet, das seh ich nur schon daran, dass mein Login bleibt wenn ich mal wieder komme. Und ich seh es und weiss es. Aber gestern hat mich Steven Egal zigmal angegrinst. Heute erst ein Mal am morgen glaube ich. Aber den Namen vergess ich nicht mehr.

Von der Werbung her würde ich bei Heise oder Slashdot orientieren: schon an der Grenze, aber bestimmt keine Popups (oder Layers, oder eben Layers). Dazu hab ich wirklich keine Lust.

:yourock:

hehe...
aber gester bini dehei mal no online gsi und denn hani de siech au di ganz ziit ghört: "egal, mer der de name" zum brüele...han dcookies au dine!
da im gschäft isch no nie was cho...glaub nöd mal eimal es pop up, aber mer hend ja da au jeensti lüüt wo eus alles sperred und blocked und züg und sache:kiffer:

I.C.S.
22.09.2005, 11:58
Original geschrieben von subtile
mi balke obe bestoht nur usem aightgenossen logo, nochher isch rot, nix mehr banner
:)
das mues no was sie.. genau wie vor 8,9 jahr im internet *träum* dete hesch noni so vill und voralem ned so verdammt nervig/ufdringlichi werbig gha. isch voll müesam, links frame werbig, obe werbig, das scheiss pop up :o

:fuckyou:

reezer
22.09.2005, 12:08
thread hier kann mal wohl langsam schliessen...
der banner ist deaktiviert und wird niemehr kommen.
das im steven egal popup sound drin war, war schlicht weg ein missverständniss zwischen dem banner ersteller und mir selbst.
keine angst: es wird nun nicht mode das in den banner sounds drin sein wird - und wenn nur auf wunsch, sprich wenn man darauf klickt wie z.B. bei den aktuellen scrucialists dinger.

deshalb...
*close*