Du befindest dich auf einer für Suchmaschinen optimierten Archive-Page!
Check diesen Beitrag auf unserer richtiger Page in schönem Design unter : Extrem Wichtig - cubase problem


hobgoblin
14.10.2005, 03:58
mein cubase gibt kein ton mehr von sich. wenn ich das projekt laufen lasse, schlägt kein kanal aus. wo könnte hier der fehler liegen?
bei anderen projekten funktioniert es wunderbar

wichtig: ich brauche jeden hinweis, egal wie bescheuert er für euch scheinen mag. müsste nur noch mixdown machen und dann wäre meine MA fertig und jetzt das. ich hab nur noch bis 12.00 zeit. also posten posten posten. FUCK

konfus
14.10.2005, 04:11
Wänn exportiersch, chasch nacher dä Mixdown lose?

Vilicht häsch irgendswo im mischpult oder binre Spur en Kanal uf "solo" gstellt.

Irgendwo unter dä Optionen "Mithören aus/einschalten".

Häsch irgend än Sample inen andere Ordner gschobe? Dänn findsen nüme.

Chunnt irgendä Fählermäldig?

Soundcharteistellige alli checkt und schon uf ASIO?

hobgoblin
14.10.2005, 04:19
Original geschrieben von kOnfus
Wänn exportiersch, chasch nacher dä Mixdown lose?

Vilicht häsch irgendswo im mischpult oder binre Spur en Kanal uf "solo" gstellt.

Irgendwo unter dä Optionen "Mithören aus/einschalten".

Häsch irgend än Sample inen andere Ordner gschobe? Dänn findsen nüme.

Chunnt irgendä Fählermäldig?

Soundcharteistellige alli checkt und schon uf ASIO?

phu ja den mixdown kann ich hören. sollte aber noch die lautstärke den anderen stücken anpassen, was aber auch nicht so wahnsinnig schlimm wäre wenn ich dies nicht mehr schaffen würde.

nein kein solomodus

liegt meiner ansicht nach nicht an dem

nöh nichts verschoben

und auch keine fehlermeldung

ade soudcharte istellige hani au nüd speziels entdeckt.

be also emmerno am rätsle

konfus
14.10.2005, 04:24
han halt nur äs cubasis und nid cubase, aber vilicht lits an dämm, falls die option bi dir au git?

hobgoblin
14.10.2005, 04:33
geds leider ned, bzw. hät si ned gfonde. es fonktioniered ebe au sämtlechi vst's nöme...schiint also ned es reins audiospurproblem z'si

MinBlockBitch
14.10.2005, 04:40
Ja, häsch scho mal din ganze Compi neugstartet und so..
Mängisch muess mer nur das machä, dänn gaht alles wieder.. ;)

Hmmmm.. Dini Kabel checke..
Irgendwelchi Midi-Keyboards wo falschi Kommandos gänd..

hobgoblin
14.10.2005, 04:50
alles gmacht en doppelter usfüerig:D sämtlechi midi grät üsgschaltet, hed alles no nüd gnötzt

MinBlockBitch
14.10.2005, 04:58
daaaaaaaaaaaaaaaaaaamn..
also wänn das alles nüt hilft.. dänn weissi au nöd..
dänn stimmt öpis bi dä istellige nöd.. will du chasch ja suscht die anderä au normal uf und zue machä..

dänn heisst's eifach alles durächecke.. gahsch bi jedem punkt go luegä was aklickt isch und was nöd.. was igschalte isch und was nöd..

häsch ja no es paar stündli ziiit.. :D

konfus
14.10.2005, 05:06
jo das isch irgend ä istelig und wohrschindli nüt mit absturz und so. das mues fasch e istellig sii wie das "audio einschalten" oder was ähnlichs, susch würsch bim exportiertä nüt göhre. wänn ja dini andere projekt tüend, chöntsch ja mal go d'istellige vergliche.
oder mal äs handbuech, oder d'hilfe-funktion duregoh nach dämm problem.
meh weissi nid...müest äs programm/projekt scho vor mir ha däfür.

also viel glück no bim fähler sueche, ich gang ez go pännä :p

M-A-Z
24.10.2005, 09:18
bin ide ferie gsi, darum die spat antwort, aber messi fürs mail!

Es Muäs a dem Projekt liggä!
Das hani au scho mal gha...

häschs projekt scho mal underme andere name inen andere ordner abgspeicheret?

wie gsehnd d'Audio Optione uus?

Häsch scho mal en andere ASIO Triiber agwählt?
Du chasch ja ide Optione bim Audio dä Audio Triiber uswähle, versuech dehtä mal en andere z'neh... sött amigs es paar ASIO Triiber ha.

Raycee
24.10.2005, 21:17
Chaufezt eu s Logic denn hender die Problem nöd
;)

hobgoblin
25.10.2005, 01:06
Original geschrieben von Raycee
Chaufezt eu s Logic denn hender die Problem nöd
;)

do hani aber au scho anders ghört;)

M-A-Z
25.10.2005, 09:05
witer cho?

jus
25.10.2005, 11:30
ich säg nur eis, machet sicherheitskopie vom cubase-projekt vor jedem öffne vomne projekt!

BL4ZE
25.10.2005, 15:27
@Jus

isch das nötig bim Cubase? wär ja verdammt umständlich!

*froh-sein-das-mac-und-logic-hab* ;)

jus
25.10.2005, 15:38
so umständlich isch es au wieder nöd... ctrl+projekt useziäh im explorer und scho häsch e kopie... aso, nur vom projekt, nöd vo allne files und date! aber mängisch hät ebe de "projekt shortcut" müeh...

BL4ZE
25.10.2005, 15:45
Mueshc ja immer zershc i Explorer wächslä bevor e beat ufmachsch! soviu wie i zwüsch de 1zelnä Beats wächslä wärs rächt müehsam, u ersch weni shcnäu am kolleg mini 5 neuä beats wot vorspiilä wener mau wider verbii chunnt! finge so sachä sötte nid nötig si! usserdem navigierä i eh meishctens dür "Zuletzt geöffnet" dert si mini letschtä 15 Beats ufglischtet!

jus
25.10.2005, 15:49
aso ich machs eso... han sit dänn au nümm das problem gha.

but bäck tu topic - isch wahrschinli eh nöd am shortcut glägge...