Du befindest dich auf einer für Suchmaschinen optimierten Archive-Page!
Check diesen Beitrag auf unserer richtiger Page in schönem Design unter : Zuu Hüüüülf! Cubase Probleem!


CeeSoul
01.03.2006, 23:50
nabend die herrschaften!

also folgendes:

isch es möglich ds cubase im hindergrund laufe ds lah oni das es stoppt wenich bsp. ufs internet gang?!

also heisst: wenn ich öpis im cubase ufnimm und denn scho nur ufenes msn fäischter oder so klikk hört d ufnahm grad uf :(

und jetzt hanich wele fröge ob das möglich isch das d ufnham glich witerlauft?

thx und tschese :)

CeeSoul
02.03.2006, 01:34
hät sich erledigt :):kiffer:

dela
10.03.2006, 16:22
es isch möglich. audio lauft im hintergrund istellig