Du befindest dich auf einer für Suchmaschinen optimierten Archive-Page!
Check diesen Beitrag auf unserer richtiger Page in schönem Design unter : Wie chunt mo 3+ über?


Clay-N
10.10.2006, 14:57
I frog mi wie mo de Sender 3+ überchunt.. I find en eifoch nöd goht au nöd wenni alli sender azeige loh woni han. S gliche isch bi pro 7 uf dem Fernseh ide stube hemmer pro 7 aber i dem i mim zimmer hanis nöd?

Help

PEace

snub
10.10.2006, 15:02
3+ bechunsch numä über Kabel, wännd also Satellit häsch gahts leider nöd. Wännd Kabel häsch ischer glaubs ufdä Frequenz wo früehner ORF2 xii isch. Und das mitem Pro 7 findi chli komisch, häsch dänn dete die anderä Düütsche Sänder wie zB. RTL oder Sat1?

konfus
10.10.2006, 15:03
Muesches halt i dim Fernseh programmiere. Jop, 3+ isch dett wo vorher ORF2 xi isch.

Clay-N
10.10.2006, 15:56
Jo i ha alli andere sender sat1 rtl usw.... wie programmiert mo en fernseh?

mod
10.10.2006, 15:59
eifach menü¨-> präferenz blabla neue sendersuchen

Phôe
10.10.2006, 15:59
Original geschrieben von Clay-N
Jo i ha alli andere sender sat1 rtl usw.... wie programmiert mo en fernseh?

hehe aso entweder uf fire färnbedienig under mode oder menu und susch muesch halt mal ide bedienigsaleitig luege

sly saloon
10.10.2006, 16:05
was isch 3+

:p

subtile
10.10.2006, 16:06
Wie bekomme ich 3+:

Ist natürlich je nach Kabelnetzbetreiber unterschiedlich. Meistens gibt es beim Kabelnetzbetreiber auf der Homepage oder auf dem Infokanal des Betreibers eine Liste aller Sendefrequenzen

Wie programmiere ich einen neuen Sender:

Ist natürlich je nach Hersteller anders. Meistens gibt es eine Menüfunktion, die es erlaubt einen anderen Sender zu programmieren, schau am besten Mal in die Bedienungsanleitung deines Fernsehers

:brille:

asteriscsme
10.10.2006, 16:10
Die richtigi fraag luutet mirä meinig nach:


Wieso will ich 3+?

:rolleyes:

emm
10.10.2006, 16:15
Ist lustig, ich habe GENAU DASSELBE Problem.

1. Aus irgendeinem Grund kriege ich auf meinem Fernseher Pro7 nicht, auf dem Wohnzimmergerät aber schon.

Jetzt habe ich über Mittag kurz nachgeguckt, und tatsächlich, dort wo ORF 2 ist, ist immer noch ORF 2...

Ist jemand Fernsehtechniker?

Clay-N
10.10.2006, 16:34
Genau emm so ist es hehe... ich scheiss pro 7

kingkoolkrakid
13.10.2006, 11:54
SWISS HIPHOP???

PapaBeer
13.10.2006, 12:14
ich bechumen au nid, has aber au noniä probiert... :confused: :D

nik
13.10.2006, 12:22
wieso wotsch dä überhaupt? hesch golden eye noni gseh? chunt eh nüt schlaus...