Du befindest dich auf einer für Suchmaschinen optimierten Archive-Page!
Check diesen Beitrag auf unserer richtiger Page in schönem Design unter : probleme beim bearbeiten/schneiden von videos ex sony hdr-sr5e cam


Lartscho
05.05.2008, 16:14
hallo!

frag a aui video cutter/freaks etc.

weni d fiume vo mire cam -> sony hdr-sr5e due ufe pc importiere mitem tool woni ha uf dr cd gha vor cam
irgendwie sony utilitys... chas när us mpeg 2 -> *.mpg importiere ufe pc. aluege mitem vlc isch keeeees problem.
leider wenis när probiere i irgendemne programm ufztue für z.B. zum schniide oder effekte oder what ever, de chunnt jedesmau
ä fählermäudig ds würdi nid gah. probierti tools -> imovie uf mac osx/macbook, tmpgenc uf windows und schüschtigi no...

weiss öpper wimer das problem cha löse?

i ha probiert d mpgs umzwandle i avi oder egau weles format -> isch ou nid gange.

ha probiert dr ufnahme modus vo hd lp uf hd sd umzsteue und es het ou nüt ghoufe, leider gottes...

s chas ja nid si, dases nid geit zum schniide :(

wasi hüt no probiere isch mitem final cut pro...

gloub mitem adobe premier isches ou nid gange. :(

help me, damos & bojo :P

halllller u danke für d hiuf!

Taylor Bourbon
05.05.2008, 16:19
hab zwar selbst schon länger nix mehr gschnipselt, aber versuch mal die clips direkt von der cam ins iMovie zu importieren.

Lartscho
05.05.2008, 16:31
Original geschrieben von Taylor Bourbon
hab zwar selbst schon länger nix mehr gschnipselt, aber versuch mal die clips direkt von der cam ins iMovie zu importieren.

geit äbe gloubs ou nid. :(

POBELdaVOGEL
07.05.2008, 00:22
hast du quicktime pro ?

aXionJaXion
07.05.2008, 04:32
luag amol in wellera bilduflösig dass du gfilmt häsch. (bluamakohl-i uf mac oder so) und dänn bevor zB öpis ins iMovie importiersch, schön hübsch d iischtelliga checka, dass es mit dinem video-file überiistimmt. wohrschinlich kasch aswo AVCHD (dini cam nimmt schu so uf, oder) uswähla, und dänn muasch halt luaga welli uflösig dass hesch.

Dia richtiga iistelliga sind ds A und O!!!!

Dass ds iMovie das nid einfach aswia innamurkst überrascht mi

........aber wenns mim final cut probiarsch, 1. viel spass falls es nid kennsch, und 2. Systemeinstellungen ->alles in einem Ordner speichera, falls dis züügs nid müahsam go zämasuacha wetsch spöter..... 3. sequenziischtelliga checka, suss kasch alles no Rendera bevor überhaupt richtig agfanga hesch! und 4. Audio/video-voreinstellungen sind au huara wichtig dass alles richtig machsch


.....villicht sind dini Programm zu alt für AVCHD (isch relativ neu, oder)......kai ahnig!

und suss halt dia richtiga iischtelliga benutza und as klappt!:brille:


gud nacht