Du befindest dich auf einer für Suchmaschinen optimierten Archive-Page!
Check diesen Beitrag auf unserer richtiger Page in schönem Design unter : Netzteil Umwandler Adapter.....


Supremedjgm
01.12.2004, 11:12
Scho gli chunnt mi Vestax Mixer vo dä USA und ig bruchä ä Umwandler oder wie au immer...das 120 V uf üsäs 220 V Netz chan ! Wie heisst das teil ? Han scho überall gluegt. Aber nüt richtigs gfundä !

PEACE

subtile
01.12.2004, 11:22
Spannungswandler meinsch?? ---> Google Suechi (http://www.google.ch/search?hl=de&q=spannungswandler&meta=cr%3DcountryCH&btnG=Google-Suche)

Beatstar
01.12.2004, 11:26
gesch emol uf www.distrelec.ch artikelnommere 920180 i und den setsch öppe das gfende wodd suechsch :cool:

Supremedjgm
01.12.2004, 11:29
Yes, aber jitzt gits so viu verschiedeni ! Welä muessi nä ?
Het öpper einä und cha mir einä empfähle ?

Danke für die Auskunft

BigBoon
01.12.2004, 11:38
Passt au grad da dri


also bruche en Adapter für 230VAC
vomer 12 VDC und 40A uselaht hrhr

cutastrov
01.12.2004, 12:00
öhm - kasch dr jo au dr euro-adaoter fürs vestax bsorge!

ansunschte gits bspw. im Zihlma e gueti berotig!

isch e normale euro-us adapter

Beatstar
01.12.2004, 12:40
Original geschrieben von Supremedjgm
Yes, aber jitzt gits so viu verschiedeni ! Welä muessi nä ?
Het öpper einä und cha mir einä empfähle ?

Danke für die Auskunft

muesch achte input voltage: 230VAC output voltage: 115V output current: xxxA .... kei ahnig wievell dini vestax a strom ziehned

Original geschrieben von BigBoon
Passt au grad da dri


also bruche en Adapter für 230VAC
vomer 12 VDC und 40A uselaht hrhr

:wtf: för was zom gayer bruchsch du 40A????????

Supremedjgm
01.12.2004, 14:56
[QUOTE]Original geschrieben von Beatstar
[B]muesch achte input voltage: 230VAC output voltage: 115V output current: xxxA .... kei ahnig wievell dini vestax a strom ziehned

Thanks ! Jitzt weiss ig scho wider chli meh. Das huerä Elektro isch scho no schwirig und morn hei mir grad ä Test über so Züüg ! Scheisse, eigentlech söttis äuä wüssä...

PEACE

Beatstar
01.12.2004, 15:06
Original geschrieben von Supremedjgm

Thanks ! Jitzt weiss ig scho wider chli meh. Das huerä Elektro isch scho no schwirig und morn hei mir grad ä Test über so Züüg ! Scheisse, eigentlech söttis äuä wüssä...

PEACE

U = R * I

:D

Supremedjgm
01.12.2004, 15:09
Jo das wär no eifach ! Aber mir händ andere schwirige scheiss. Mit Tabellen, Dioden ..... kei ahnig alles. Bin meischtens :kiffer: und due chli Zeichnä, anstatt mitmachen und mitdenken !
PEACE

Beatstar
01.12.2004, 15:23
chaschmi no froge wenn öpis onklar esch... be jo vom fach :D

Supremedjgm
01.12.2004, 15:35
Yes thanks ! Muessi öbis schwirigs usäsuechä :D

tony_flare
01.12.2004, 19:08
wie dr cutastrov gseit het, ziehsch dr am beschte e eu-adapter füre vestax, hani au so gmacht, sunscht hesch immer sone scheiss wandler zum mitschleppe.

-mars

Supremedjgm
01.12.2004, 19:41
und wieviu choschtet das Teil ?

Supremedjgm
06.12.2004, 16:47
Original geschrieben von cutastrov
öhm - kasch dr jo au dr euro-adaoter fürs vestax bsorge!

ansunschte gits bspw. im Zihlma e gueti berotig!

isch e normale euro-us adapter

und wie heisst das guetä Stück ?

Supremedjgm
20.12.2004, 10:24
Falls jemand anders das gleiche Problem hat, hier ist der Converter

Ela Converter 250V/110V
• Umwandlungsstecker USA / EURO
• Input 250V auf 110V

für nur 19.- beim Inter Discount

Boogieblind
27.12.2007, 16:12
altes thema.. aber um noch mal sicher zu gehen. ich hab zwar diesen adapter, aber die sollte man ja eigentlich nicht für den dauereinsatz benützen, heisst es, da die dinger sehr heiss werden mit der zeit, etc...

kann ich eigentlich auch einfach das netzteil von meinem anderen vestax mixer(den ich hier gekauft habe) nehmen und an den vestax mixer aus den USA stöpseln? das sollte kein problem sein, oder?

thanx

Boogieblind
28.12.2007, 20:02
han jetzt grad gseh, dass de stecker vom euro-vestax adapter gar nöd in us-mixer inepasst. die frag het sich also erledigt.
aber was söll denn de euro vestax adapter si??